Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Az Acai berry természetes úton biztosítja a szervezet tápanyag igényét

2017. június 17. - Horváth Gyöngyvér

Az Acai berry rendkívüli fogyasztó hatását a benne található magas vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalmának köszönheti, amivel visszapótolja a szervezetbe a hiányzó tápanyagot, ami az állandó éhségérzetért felelős.

depositphotos_2779078_l-2015.jpg

Gyenge minőségű táplálékkal a töredékét sem lehet biztosítani annak a vitamin és ásványi anyag mennyiségnek, amire a szervezetnek szüksége van, ha ezt a hiányt nem pótoljuk, az éhségérzet nem szűnik meg és kényszerevéshez vezet. Az Acai berry megfelelően gondoskodik a pótlásról, természetes úton biztosítja a szervezet mikro tápanyag igényét.

Az Acai az áfonyák között a legmagasabb mikro tápanyag tartalommal rendelkezik. Antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonyákénak, komplex formában tartalmaz egy csomó olyan tápanyagot, amit a hagyományos étrend nem.

Ez az egyetlen oka amivel hozzájárul a fogyókúrához. Nem éget zsírt, nem okoz semmi látványos elváltozást, csak biztosítja azokat a hiányzó tápanyagokat, amiket egy fogyókúra esetén elveszítenénk.

A bejegyzés trackback címe:

https://acai-berry.blog.hu/api/trackback/id/tr236993533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása