Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Mitől olyan népszerű az Acai berry?

2016. július 02. - Horváth Gyöngyvér

Az acai berry biztosítja a szervezet számára a szükséges vitaminokat, antioxidánsokat, nyomelemeket, rostokat, melyek rendkívül fontosak az emésztéshez, kitűnő koleszterincsökkentők és lassítják az öregedést. E vitamin tartalma segít a fiatalság megőrzésében. Az emészthetetlen rostok a rákmegelőzésben hatékonyak.

Az acai berry védi a szív és érrendszer egészségét, megteremti az emésztőrendszer egészséges működését, ez a mono telítetlen zsírsavak az étkezési rostok és a fitoszterolok hatásának köszönhető.

sziv.jpg

Az acai berry kiváló vízhajtó hatással rendelkezik, szívizom stimuláló, értágító, fokozza a fizikai erőt és állóképességet, javítja a teljesítményt. Nagy mennyiségben tartalmaz anticioninokat, melyek 50 százalékkal javítják az inzulin termelődését.

Az acai berry egyik legnépszerűbb hatása, hogy elősegíti a fogyást, hatékonyan regenerál, késlelti a sejtek öregedési folyamatait.

Legfontosabb összetevői az antioxidánsok, melyek erősítik az immun- rendszert, étrendünk már legtöbbször nem tartalmazza az értékes tápanyagokat, antioxidánsokat, melyek fedeznék a szervezet igényeit, az acai gyümölcsben ezek a fontos vegyületek kellő mennyiségben állnak rendelkezésre, ezáltal fokozza a szervezetünk védekezőképességét.

A bejegyzés trackback címe:

https://acai-berry.blog.hu/api/trackback/id/tr295681849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása