Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Az acai berry csökkenti az éhségérzetet

2016. november 07. - Horváth Gyöngyvér

Az acai berry hatékonyan segíti a fogyást. Rengeteg mikrotápanyagot tartalmaz, ami természetes úton csökkenti az éhségérzetet, gyorsítja az anyagcserét, növeli az energiaszintet.

Az acai berry antocianinok elegye, melyek a bogyós gyümölcsökben, piros színű pigment tartalmú egészséges ételekben található, nagyon intenzív antioxidánsok. Jótékony hatásuk a szervezet keringési és kardiovaszkuláris folyamatait támogatja.

Esszenciális zsírsavakat, aminosavakat, növényi szterineket tartalmaz, melyek megkötik a koleszterint. Segít fenntartani a normál koleszterinszintet, gazdag E vitamin forrás erős antioxidáns tulajdonsága révén immunerősítő. Az acai bogyóban a zsírsavak aránya olyan mint az olíva olajban. Az acai berry omega 6 és omega 9 zsírsavtartalma jó hatással van az idegrendszerre.

stockvault-seeing-red144093.jpg

Az izmok összehúzódásához, fejlődéséhez, regenerációjához, a folyamatos energia ellátásához nélkülözhetetlenek az aminosavak. Az acai berry egy majdnem tökéletes aminosav összeállítást tartalmaz. Bőségesen találhatók benne antocianinok, melyek a flavonoidok különálló csoportját képezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://acai-berry.blog.hu/api/trackback/id/tr246941915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása