Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Az acai berry fontos része lehet egy sikeres fogyás programnak

2017. március 22. - Horváth Gyöngyvér

Az acai berry jó minőségű és természetes táplálékkiegészítő, fontos része lehet bármelyik sikeres fogyás programnak. Az acai berry rengeteg mikró-tápanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, rostokat, E vitamint, elengedhetetlenek a sejtekben zajló anyagcsere folyamatokhoz, közreműködnek a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában, mely során a táplálék hasznosul és energia keletkezik belőle.

egeszseges_fogyas_1.jpg

Gyenge minőségű táplálékkal a töredékét sem lehet biztosítani annak a vitamin és ásványi anyag mennyiségnek, amire a szervezetnek szüksége van, azonban ha ezt a hiányt nem pótoljuk, az éhségérzet nem szűnik meg és kényszerevéshez vezet. Az Acai berry megfelelően gondoskodik a pótlásról, természetes úton biztosítja a szervezet mikrotápanyag igényét.

Az Acai az áfonyák között a legmagasabb mikrotápanyag tartalommal rendelkezik. Antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonyákénak, komplex formában tartalmaz egy csomó olyan tápanyagot, amit a hagyományos étrend nem.

Ez az egyetlen oka, amivel hozzájárul a fogyókúrához. Nem éget zsírt, nem okoz semmi látványos elváltozást, csak biztosítja azokat a hiányzó tápanyagokat, amiket egy fogyókúra esetén elveszítenénk.

A fogyásnál óriási segítséget tudnak nyújtani a táplálék kiegészítők abban, hogy beinduljanak a zsírégető folyamatok, de nem helyettesítik a fogyáshoz szükséges életmód váltást.

A bejegyzés trackback címe:

https://acai-berry.blog.hu/api/trackback/id/tr357393200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása