Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry az egyik legkeresettebb étrend kiegészítő

2017. április 11. - Horváth Gyöngyvér

Az acai berry az egyik legkeresettebb természetes étrend kiegészítő, mert a visszajelzések bizonyítják, hogy az acai bogyó természetes úton csökkenti az éhségérzetet, mikró-tápanyagokkal látja el a szervezetet, növeli az energiaszintet, gyorsítja az anyagcserét.

Az acai berry különlegessége, hogy egy komplex aminosav összeállítás található benne. Az aminosavak nélkülözhetetlenek az izmok fejlődéséhez, összehúzódásához, regenerációjához. Növelik az állóképességet, a teljesítményt, feltöltenek energiával. Az acai teobromint tartalmaz, ami javítja a hangulatot.

etrend_kiegeszito.jpg

Az acai berry vízelethajtó, értágító és szívizom stimuláló hatása segíti a szervezetet. Segít megnyitni a levegő útját a tüdőben, légút tágítóként is működik. A megnövekedett kapacitás segíti az oxigén bevitelét, ami növeli az állóképességet, erőt és sportteljesítményt.

Az acai berry erőteljes antioxidáns tulajdonsága révén immunerősítő, a bogyó az anticianinok természetes elegye, amelyek a szervezet keringési és kardiovaszkuláris folyamatait támogatják.

Az acai berry rengeteg mikró-tápanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, rostokat, E vitamint, elengedhetetlenek a sejtekben zajló anyagcsere folyamatokhoz, közreműködnek a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában, mely során a táplálék hasznosul és energia keletkezik belőle.

A fogyásnál óriási segítséget tudnak nyújtani a táplálék kiegészítők abban, hogy beinduljanak a zsírégető folyamatok, de nem helyettesítik a fogyáshoz szükséges életmód váltást.

A bejegyzés trackback címe:

https://acai-berry.blog.hu/api/trackback/id/tr157325164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása