Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Miért érdemes fogyasztani az Acai Berry-t?

2016. május 25. - Horváth Gyöngyvér

Az Acai Berry rengeteg tápanyagot tartalmaz, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat nyomelemeket, rostokat, melyek rendkívül fontosak a megfelelő emésztéshez, kiváló koleszterincsökkentők és lassítják a korai öregedést. Az Acai bogyó E vitamint is tartalmaz melynek szintén szerepe van a fiatalság megőrzésében. Az Acai Berry biztosítja a szervezet számára szükséges vitaminokat, antioxidánsokat, erősíti az immunrendszert, megelőzi a baktériumok, vírusok okozta fertőzéseket és betegségeket.

omega_3_idoes_ember.jpg

Az Acai Berry késlelteti az öregedési folyamatokat, hatékonyan regenerál, legnépszerűbb hatása, hogy elősegíti a fogyást. Bőséges forrása a mikro-tápanyagoknak, egyik különlegessége, hogy egy komplex aminosav összeállítás található benne, ami növeli az állóképességet, a teljesítményt és feltölt energiával. Nagy mennyiségben tartalmaz anticionokat, melyek 50%-al képesek javítani az inzulin termelést.

Miért érdemes fogyasztani az Acai Berry-t? Ha meg akarjuk őrizni az egészségünket, vagy erősíteni akarjuk az immunrendszerünket. Érdemes fogyasztani azoknak akik naponta fizikai munkát végeznek, vagy belső gyulladásokkal küzdenek, fogyókúráznak, gyomor és bélbajokkal küzdenek, de akkor is ha cukorbetegek.

A bejegyzés trackback címe:

https://acai-berry.blog.hu/api/trackback/id/tr905572613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása