Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry gyümölcs, az egészség amazonasi őre

Acai berry tápanyagokban gazdag

2017. február 20. - Horváth Gyöngyvér

depositphotos_21568535_original.jpgAz Acai berry alacsony cukor és magas rost tartalmú táplálék. Tápanyagokban gazdag, számos vitamin, ásványi anyag és nyomelem található meg benne, egyszeresen telítetlen zsírsavakkal rendelkezik.

Az Acai berry elősegíti az emésztőrendszer egészséges működését, egyike a leghatékonyabb antioxidánsoknak, hozzájárulhat a gyulladásos és a daganatos megbetegedések megelőzéséhez. A bőr és a szövetek számára nélkülözhetetlen E vitamin tartalma lassítja az öregedést.

Az Acai berry aminosavakban, növényi fehérjékben, szénhidrátban gazdag, regenerálja a fáradt izmokat, erősíti az állóképességet. Az agyi idegsejtek számára nélkülözhetetlen Omega 6 és Omega 9 zsírsavak forrása.

Nagy mennyiségben tartalmaz antocianinokat, melyek a flavonoidok közé tartoznak. A Michigani Állami Egyetemen 2004-ben végzett és az Amerikai Kémia Társaság által publikált kísérlet során az antocianinok 50 % -al javították az inzulin termelést.

A bejegyzés trackback címe:

https://acai-berry.blog.hu/api/trackback/id/tr367474278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása